Ispravljanje kose

Brazilsko ispravljanje kose, poznato i kao brazilsko feniranje, u svetu se primenjuje već godinama, tako da je i kod nas, nakon što se pojavio, za veoma kratko vreme ovaj tretman doživeo neverovatnu ekspanziju. Brazilsko ispravljanje kose keratinom je postao pravi HIT iz razloga sto se dobija zdrava i ravna kosa. Proces brazilskog ispravljanja kose se izvodi tako što se keratin pomoć specijalnih pegli, pod visokom temperaturom ubacuje u dlaku, hraneći je i vraćajući joj sjaj i prirodan izgled. Sam tretman ispravljanja kose keratinom ima više faza i traje od 1-2 sata, u zavisnosti od dužine i gustine kose.

Brazilsko ispravljanje kose ima za rezultat regenerisanu, blistavu i ravnu kosu.

Efekat brazilskog ispravljanja kose traje od 3 do 5 meseci, u zavisnosti od stepena oštećenja kose. Za vreme trajanja tog period kosa se pere i suši fenom kao i do taga, ali će kosa izgledati sjajno, glatko i ravno.
Pogodan je za sve tipove kose, ali je tretman najefikasniji i rezultat naprimetniji na oštećenoj i tretiranoj kosi.
Kod dosta oštećene kose potrebno je uraditi 3 tretmana. Posle prvog keratinskog tretmana kosa se oporavlja i obnavlja u proseku od 70-80%, nakon drugog oko 90%, a potpuna regeneraciji se postiže nakon trećeg tretmana.

Brazilsko ispravljanje kose ima još jednu prednost, a to je da tokom trajanja efekata tretmana se neće gubiti vreme u salonima kako biste se fenirali, peglali kosu ili stavljali maske za kosu.

Vaša kosa će posle ovog tretmana biti nestvarno blistava i zdrava, zato ne oklevajte, već dodjite i proverite!